sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Dead Silence

Ihan alkuun pyydän anteeksi. Blogi ei ole kuitenkaan ollut hiljainen laiskuudestani, vaan kiireistäni. Kahden viikon joululoma vietettiin Annilla koirien kanssa, siitä kattavampaa postausta myöhemmin. Tein joululoman aikana myös MyDay videon massateininä, senkin julkaisen kunhan saan kameran ja tietokoneen yhteistyöhön. Ollaan käyty mätsäreissä ja lintsattu koulusta, sitäpä mun elämä pääsääntöisesti onkin.

Darran kanssa aloitetaan vetäminen puolitosissaan, nyt kun luntakin saatiin tupaan. Käytiin tänään 3km lenkki pyörillä liikkuvalla potkukelkalla. Alkujärkytyksen jälkeen päästiin tosi hienosti etenemään, eikä vilkuillut vehjettä epäluuloisena, kun itse pääsin jalaksille :-) Darra on myös saanut massaa hyvin, se ei ole enää pakkasen raiskaama vinkuheinä, vaan massaa on tullut. Ruokana toimii nyt J&V Extra Energia, sekä puolet lihaa (+piimää/kananmunaa). Turhaan kasvatin annoskokoa, koira vain turposi ruoan jälkeen syöttöporsaaksi. Energiamäärän kasvaessa massa tarttui. Kiitos kuuluu myös Annin lahjoittamille sianihroille. Helmikuussa mennään taas Annille ja valjakkoon juoksemaan. Darralle pitäisi tilailla omat vetovaljaat, sekä Epelille uudet. Vinkkejä saa antaa, mistä saisi mittatilaus valjaita? Unessalta on sen verran huono maku jäänyt suuhun, niin moni tuttu saanut väärän kokoiset valjaat, etten riskeeraa vähiä varojani. Kunhan valjasasiat saadaan kuntoon, tarkoitus mennä Treelle tutun valjakkoon mahdollisesti molempien kanssa, herättelemään Darraa kunnolla.
Eikä enää kauaa, 7pv ja Darra sisaruksineen täyttää vuoden. Maaliskuun alussa Epeli 3v, hui kämälä.
Anteeksi minipostaus, kyllä tästä ryhdistäydytään blogin kanssa! Loppuun erittäin huono puhelinkuva, todistusaineistoa vetolenkiltä : D


Ai joo, koska raha on niukilla meillä, olisi huippua, jos joku teistä jaksaisi hiirisormeaan painaa meidän hyväksi :D No ei, ei ole pakko, en mäkään koskaan jaksa kenenkään ruinauksiin myöntyä, mutta linkki nyt on tässä, jos joku hyväntekeväisyyttä harrastaa.

1 kommenttia:

Ida kirjoitti...

http://www.goodmushing-nordysak.com/gmnvaljaat.html

Tuolta saa mittatilauksenakin vetovaljaita. :) Voin suositella, meillä ja parilla kaverillakin on tuolta ja on ollu tyytyväisiä! Eikä hintakaan mittatilauksesta päätä huimaa ;D