tiistai 23. joulukuuta 2014

4. Luukku; Epelin luustokuvat

Facebook ystäväni ovat jo tuomion kuulleet, mutta kirjoittelen teille lukijoillekin. Olen moneen kertaan manannut, miten Epelillä on varmasti ainakin SP8 selkä ja sitä rataa. Koira peitsaa ja hierojakin pelotteli keväällä, että kyllä siellä selässä jotain on. Tänään ne pitkään odotetut luustokuvat sitten olivat. Kuvaajana ortopedi Jarmo Rintasalo, paikkana Animagi Seinäjoki.

Lonkat; A/A
Kyynäreet; 0/0
Selkä; terve
Olat; normaalit
Voitte siis todellakin kuvitella riemun, innon ja suuren kiven, mikä hartioilta ja sydämeltä putosi. Paras joululahjani koskaan. Koirani on luustollisesti terve. Seuraavaksi varaillaan fyssarille tai pätevälle hierojalle aikaa, niin katsotaan, onko koira vain jumissa. Darra on jonossa seuraavana, joka lähtee kuvautettavaksi, ajankohta ei ole vielä tosin tiedossa, katsellaan rauhassa. 

HOXHUOM!

31.12.2014 on aikaa kysyä ihan mitä mieleen juolahtaa, vastaan kysymyksiin videolla. Toivotenkin saadaan edes muutama kysymys ;) Nyt äärimmäisen hyvää joulua ja tulevaa vuotta!

7 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Oon surkea keksimään kysymyksiä, kun niitä oikeasti 'pitäisi' keksiä, joten kyselen samoja kysymyksiä mitä tyypit kyseli meikäläiseltä :D

1. Mistä keksit koirillesi nimet?
2. Mitä muita nimiehdotuksia koirillesi oli ennen kuin saivat nykyiset nimensä? :D
3. Mitä taitoja pidät tärkeänä opettaa koiralle?
4. Koiriesi parhaat ja huonoimmat puolet?
5. Minkälaista elämäsi olisi ilman koiria?
6. Koirapiirien ärsyttävin asia?
7. Tavoitteet koiriesi kanssa?
8. Mainitse joitakin huippuhetkiä koiriesi kanssa.
9. Mitä lajia et voisi kuvitella harrastavasi koiriesi kanssa?

Siinäpä jotain :P

Anonyymi kirjoitti...

Käykö kumpikaan teistä koulussa tai töissä? Asutteko vuokralla vai onko tontti joku perintö tms?

Anonyymi kirjoitti...

Jos se selkä oireilee oikeasti jotenkim niin ainahan on esim välilevynpullistuman mahdollisuus. Se ei näy röntgenissä mutta magneetissa.
Mutta hienoa että terve koira luustollisesti! :)

Janika kirjoitti...

Vau, onnea hyvistä uutisista!

Paljonko maksoi koko lysti? Ja paljonko Epelillä olikaan painoa? Meidän Esteri-kani on käynyt saman tohtorin käsittelyssä, kun käytiin jalkaa näyttämässä. Vaikutti niin asiantuntevalta, että taidan itsekin varata Yemille samaan paikkaan luustokuvaukset. :)

Sonja kirjoitti...

Epeli painaa 23kg ja kokp lysti maksoi 210€, eli paljon vähemmän kuin olin varautunut! Itse olin aluksi hieman skeptinen Rintasaloa kohtaan, mutta kyselin vähän joka paikasta ja sain niin hyvää palautetta, että uskaltauduin sitten! Suosittelen! :)

Jen kirjoitti...

Aika nyt umpeutunut ja tiedä ookkonää jo videota väsänny, mutta parit lisäkysymykset vois kans heittää!

*Kuinka paljon treenaatte/vedätätte? Miten, millä jne.
*On aina kiva kattella toisten kämppiä! :') joten minkä kokoinen asunto on - tyydytä nyt ärsyttävän uteliaan ihmisen mieli vaikka video/kuvaesittelylläkin! hah

Anonyymi kirjoitti...

koska tulee vastausta kysymyksiiiiin ?
terv. tiedonhaluinen =D