maanantai 9. helmikuuta 2015


Kauhajoellekin pitkän odotuksen jälkeen tuli Talvi. Tosin jo melkein kuukausi sitten, mutta melko rajallista on aika ollut nämä hiljaiset blogiviikot. Näin ollen valjakkourheilumme on saanut lunta jalasten alle ja ollaan treenattu ahkerasti. Treenataan viikossa n.3krt, matkoina useimmiten 10-15km. Joka lenkiltä on jäänyt erittäin positiivinen maku suuhun! Videoitakin lenkeiltä löytyy, pitäisi saada joskus aikaiseksi ladata ne tännekin.
Muuten vietellään hyvin perus elämää. Psykon kanssa suunnitelmissa osallistua tokokurssille, muttei täällä meillä vielä ole alkavaa kurssia tiedossa. Kotona ollaan treenailtu sivua ihan hyvällä menestyksellä, Psyko oppi nopeasti oikean kohdan, muttei osaa ilman käsimerkkiä tulla sivulle. Ja tosiaan, Psykohan on huomenna 5kk! Aika menee pirun nopiaan, muttei toisaalta harmita, sitä tuntuu odottan vain, että sen saa alkaa laittaa lyhyille matkoille valjakkoon :D Ja toisaalta en kaipaa sitä pikkupentu aikaa, paljon mukavampaa, kun Psyko on jo tuon ikäinen.


Eilen Citymarketissa asioidessamme päätin ostaa koirille Oscarin koiran puuroainesta. Lähinnä vaihteluksi, ja muistelin, kun isäni joskus Epelille moista teki, että riitti pitkälle. Laitoin 2,5L vettä ja 4dl puuroa ja uuniin 1,5h. Uunin jälkeen heitin sekaan vielä raakana kilon sika-nautaa. Yhtään en osaa sanoa paljonko tuota yhteensä tuli, mutta melko kiva satsi. Ja älkäähän peljästykö, koirat sai vain vanhaksi menneen maksalaatikon, eivät siis saa päivittäin ;) Puuro maistui kolmikolle erinomaisesti ja pussiin jäi puuroainetta melkoisesti, jossain vaiheessa teen varmasti isomman lastin. 

Postausideoita on hyvin heikosti, joten AINA saa ehdottaa, jos jotain tulee mieleen. Kovasti tekisi mieli bloggailla, mutten viitsi täyttää blogia pelkästään tämän tyyppisillä postauksilla. Toivotenkin viikonloppuna saadaan jotain muuta tekstiä, kun Psyko osallistuu ensimmäiseen mätsäriinsä!

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laajempi postaus Psykosta kiinnostaisi, miten on kasvanut, kehittynyt ja millainen ollut ja millaiseksi tullut :)