torstai 9. huhtikuuta 2015

Elämää, ei sen enempää

"Meille ei kuulu mitään ihmeellistä" on varmaan tämän blogin kulutuin lause. Mutta ehkä tällä kertaa on jotain kirjoitettavaakin! Aloitetaan siitä, että 2.3 Epelille tuli neljä vuotta plakkariin! Kovin se aika kiiruhtaa, huomaamattaan.
Epelin kanssa ollaan opeteltu uusi temppu, ja koska meidän pikaseuruu pätkä meni viime viikolla aivan loistavasti, aloin jo pohtia, pitäisikö ottaa itseään niskasta kiinni. Hioa ALO liikkeet kuntoon ja ilmoittautua mölleihin. No, ainakin ajatuksen tasolla treenataan ahkerasti :D


Pitkään on ollut etsinnässä Psykon sisaruksia ja vihdoin viimein, suurin osa on löytynyt! Anni oli yksi kerta Treellä ilman minua ja Pirkkalan koirapuistossa oli tullut ainokainen veli, ja yksi siskoista vastaan! Jokin aika sitten sovittiin näkeminen, ja pääsin itsekin näkemään Psykon sisarukset. Velipojalla oli paljon yhdennäköisyyttä ilmeissä kuin Psykolla ja tenavilla synkkasi heti, vaikka Psyko tuntui välillä olevan kolmas pyörä :D 
Oli hurjan mukavia omistajia, ja sovittiin, että jatkossakin nähdään. Lisäksi perustin Facebookkiin
ryhmän kakaroille ja sinne on päätynyt koko katraasta 5/7, josko kaksi vielä jostain löytyisi! Kesälle ollaan suunniteltu pentumiittiä, toivotenkin onnistuu!

Hans

SaimiVetotreenejä ei olla pidetty sen jälkeen kun lumet suli... Eilen kuitenkin käytiin pieni lenkki heittämässä, itsellä pyörän edessä Dura ja Psyko, ja saan olla niiiin ylpeä tästä parista! Työskentelivät mitä parhaiten, Psykon into säilyi koko treenin, piti vauhtia yllä ja keskittyi täysillä. Vielä kun ikää saadaan lisää, niin päästään pidentämään matkoja.
Hieman lyhykäinen postaus, but be right back (kunhan saan kuvia käsiteltyä)!1 kommenttia:

Irvikissa kirjoitti...

Sinut on haastettu :)

http://fallofpieces.blogspot.fi/2015/07/libster-award-haaste.html