maanantai 13. lokakuuta 2014

Back on Track

Pikkuhiljaa yritän taas herättää blogikipinää uusien laumanjäsenten myötä. Paljon on tapahtunut ja teistä osalla tuskin on hajuakaan.
Aloitetaan siitä, että meihin voi nykyään törmätä Kauhajoella Annin lauman kanssa. Asutaan siis kimpassa. Talosta löytyy tällä hetkellä 10 koiraa, kaksi frettiä, kissa ja kaksi kania. Pienoinen lauma. Kaneja tulee lisääntymään talven myötä, sillä aloitamme tuotantokanilan omaksi iloksemme, koirille eettisempää lihaa.

Tosiaan, 18.9 sain pienen tissiväli tokoilijan, chihuahua uroksen, joka liikkuu maisemissa nimellä Derby. Derbyn kanssa tosiaan olisi hieman tavoitetta tokokentille, tosin mölleihin vain, niihin uskallan jopa mennä kisahermojeni kanssa. Derby on mitä ihastuttavin pikkujäbä, ja tällä hetkellähän ikää löytyy 11,5vkoa.


Perjantaina käytiin pikavisiitillä Rovaniemellä. Autossa tuli istuttua 16h ja koko reissuun vierähti 20h. Mukava pikku päiväretki. Haettiin itselleni uusi perheenjäsen ja vahvistusta valjakkoon, eli alaskanhusky Neela. Neela on kaksi vuotias ja sterkattu. Toimii valjakossa mielettömän hyvin ja arkeenkin alkaa pikkuhiljaa sulautua. Noma ja Darra eivät ihastuneet yhtään ajatukseen uudesta _nartusta_ laumassa. Niin tytär kuin äitikin, vai miten se meni?
Neela on hirmuisen energinen, iloinen ja huippupersoona. Mitä nyt sen pitää olla koko ajan siellä missä tapahtuu ja kävelytahti ei kuulu sen sanavarastoon. Mutta onhan ympäristö ja kaikki muukin uutta, ja joka päivä osataan jo olla rauhallisemmin eri tilanteissa. 
Hankinnassa olisi nyt action kamera, että saisin tallennettua meidän menoa joskus. Saapa nähdä. Yritän saada meidän kuulumisia ja elämää kirjoitettua edes himpun verran aktiivisemmin, jos meillä vielä lukijoita riittää ja jaksavat tätä huimaa päivitystahtia. Blogi tulee (taas...) muuttamaan, kun Annin kanssa tehdään yhteinen blogi, mihin on helppo kertoa lauman kuulumiset, joten pysykää kanavalla! 

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Missäs tämä ja muut chihut nykyään on?

Sonja kirjoitti...

Hitto joku lukee vanhoja tekstejä! :D Derby ei loppupeleissä kestänyt elämää isossa laumassa yhtään, joten koin koiran parhaaksi myydä sen. Derbyn emä jäi vajaa vuosi sitten auton alle.

Unknown kirjoitti...

Joo, itseasiassa kun olen seuraillut teidän juttuja petsiessä ja Annin juttuja Laumasielut -facebook ryhmässä, olin varma että muistan teillä olleen chihujakin, joten eksyin blogiin :D Harmi juttu, osanotot!