perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hey Brother

Postaustaukoa on tullut, mutta kunhan oman koneen saisin hyppysiini, kirjoittaminen taas onnistuisi. Tämä postaus siis puhelimella tuotettu.
Moni varmaan tietääkin minulle saapuvasta perheenlisäyksestä syksyllä, mutta heinäkuussa alkaa pennusta kuvia varmasti satelemaan, jos narttu on paksuna. Lisäksi jos onnenlahjat menevät tasan, meitä voi seuraavan kerran kyyläillä Kauhajoelta - viiden muun koiran kanssa, kun parhaan ystäväni kanssa muutetaan toivottavasti yhteen ^^

Mutta suoraan asiaan, blogihistoriani ensimmäinen wnb arvonta/kisa miksi kukaan ikinä sitä haluaakaan sanoa. Nimittäin pennulle kaipaisin kovasti nimeä ja asiassa ei ole edetty suuntaan tai toiseen. Mitä luultavammin nartun otan, mutta jos joku lempparipentu osoittautuu ylitse muiden, en tuhoa ajatusta uroksesta. Molempia nimiä, en halua lukea Viiveistä, Valluista, Tessoista tai vastaavista. Kuten joku voi jo päätellä, etten tule "normaalien" nimien kanssa toimeen, enkä missään nimessä ihmisten nimien. Unisex nimet on parhaita, mutta kaikki nimet otetaan avosylin vastaan!
Palkintona parhaalle nimelle yllätyspaketti, mihin kuuluu niin koiralle, kuin omistajallekin jotain mukavaa! Lisäilethän kommenttikenttään myös sähköpostisi, jotta saan vaivattomammin otettua yhteyttä :-)

Ja kuvaahan en tähän postaukseen saanut :|

11 kommenttia:

wiB kirjoitti...

Sakko, Rikki, Kriisi, Piina

kirsi kirjoitti...

Rise, Sheena, Milou, Milo, Riepu, Aida, Axa, Yoki, Zara
Siin oli jotain:D
kirsi.ipana@hotmail.com

kirsi kirjoitti...

Tuli mieleen vielä joitain:)
Rozy, Aicha, Radie, Leon
kirsi.ipana@hotmail.com

Emma kirjoitti...

Viski, Kätkö, Kätkä, Vika, Tru

surkeudenhuiput@gmail.com

Unknown kirjoitti...

Raivo, Surku, Rastal, Runtu, Julma, Jyry, Yrmy, Synti, Ylva, Remi, Seiko, Seko, Pösö, Semi, Juro, Bali, Settu, Anki, Shotti, Affa, Ludo, Jesta, Jumi, Tuho, Nirppa, Nuuska, Dera, Konna, Keso, Gena, Kuta, Mista, Kossu, Minto, Sori, Murna...
Tajunnanvirrasta muutama ehdotus. :D Onnea tulevasta pennusta!
puputin@hotmail.fi

Marianne kirjoitti...

Sakura, Halla, Rose, Kimmy/Kim, Gini, Rex, Max, Nala, Tico, Gina, Lumi, Ada, Donna, Kira, Mona, Mini, Ria, Reta, Beea, Tea äääööö ää en keksi enään :)

http://marska-bblog.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Lurkki,Urkki,Taika, Riimi, Runo, Loru, Kielo, Hilla, Aava, Turo, Pantteri, Gimma, Vimma, Viima, Twix, Twister,Salama, Raiku, Ariel, Aslak, Ruska, Alfa, Delta,Risa, Aida, Tuppi, Käppi, Äppi, Poppi, Isku, Aito, Pii, Sigma, Siima, Omega,Rommi, Raita, Rilla, Hippo, Hippi, Una ja Usva.

Ohhoh niitäpäs tuli paljon :D
emppu_98@windowslive.com


Anonyymi kirjoitti...

j

Netta kirjoitti...

Skitso, Kahjo, Psyko(/Psycho), mä en vaan kykene parempaan. :D

netta.nikkanen8@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Rage,Cider,Lemon,Rum,Cino,Maja,Saki,Mio

jeku-95@hotmail.com

Pauliina kirjoitti...

Roihu, Alik, Cyttä, Duran, Dora, Tora, Eka, Twinxy, Hyrrä, Cinna, Natso, Sonic tossa nyt jotain (:

pauliina.jaakkola2@hotmail.com