sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sika, yhdessä kuolataan

Marraskuu tekee uhkaavasti loppuaan ja huomenna startataan joulukuun puolella. Tällöin myös monessa blogissa starttaa joulukalenteri, osassa on jo moinen avattu. Olen miettinyt pitkään kuinka monta luukkua meidän joulukalenteriin tulee. Ei joka päivälle, liikaa luukkuja, liikaa ajattelemista ja toteutusta. Joten meille tulee ns. adventtikalenteri, joskaan en noudata "adventtisääntöjä", vaan kerran viikossa aukeaa uusi luukku. Tulevalla viikolla aukeaa jo ensimmäinen luukku ja sisällön luulen olevan mielenkiintoinen. Mutta se nähdään. (Postauksen kuvat kaikki c. Anni Kaihola)

Psyco kasvaa ja imee ympäristöstä tietoa koko ajan. Niin sen kuuluukiin. Paljoahan ei "ylimääräisiä" ole tullut vielä opetettua, pentu osaa istua, mennä namin kanssa maaten ja seisoa. Onhan tässä aikaa. Derby sen sijaan istuu, antaa molempia tassuja ja läpyt... eli, eipä kummankaan kanssa ole muuhun kuin perustottelevaisuuteen panostettu. Mutta haittaneeko tuo.

Laittelin viestiä paikalliseen koiraharrastajaliittoon agilityhallin vuokrauksesta ja jännätään nyt, onko vapaita aikoja. Epeli pääsee mukaan silloin tällöin omaa mielenvirkistystään, herrahan rakastaa lajia. Darran kanssa yritetään treenailla siihen pisteeseen, että jotkut möllit käytäisiin heittämässä (putkiluokka :D no joo, ehei). Derbyn kanssa aloitellaan pikku hiljaa, senkin kanssa jotkut epäviralliset olisi haaveena korkata ja Psycon kanssa mennään vain pitämään hauskaa. Toki muidenkin, mutta pieni treenin maku suussa (paitsi nyt Derbyn kanssa, kun toinen on vielä niin nuori).

Eilen haettiin meille Bambi. Ei, Bambi ei ole muuttamassa meille, teille jotka jo silmänsä pyöristivät. Käytetäänpä muotisanaa projektikoira Bambista. Bamsu on ystäväni koira, joka töiden ja koulunsa takia ei kykene tarjoamaan Bamsulle sen tarvitsemaa aktiviteettia (ilmenee tuhoamisella) ja Bambi on lähinnä vain ollut "kotikoirana", eli peruskoulutus on jäänyt. Bambi on meillä ajan x, lähinnä tarvitsemansa ajan. Psycosta ja Bambista on tullut ihan parhaat kaverit ja tänä aamuna aloittivan klo 6 aamupainit..

Bambihan on siis 62,5% labbis ja 37,5% kultsu ja vuoden ikäinen leikkaamaton narttu. Lauma otti tulokkaan hyvin vastaan ja kaikki on mennyt erinomaisen hyvin, Darra ensimmäisen kerran Bambin kohdatessaan murahteli, mutta Darra on jo tottunut ajatukseen.


2 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Bambi vai Bamsu? :D

Sonja kirjoitti...

Bambi ja Bamsu :D "Virallisesti" Bambi, mutta lempinimeltään Bamsu ja Bamsuksi sitä paljon kutsutaan :)