torstai 19. joulukuuta 2013

Just few days with you

Viime perjantaina vihdoin ja viimein kohdattiin taas Annin kanssa, kun tuo tuli hakemaan meitiä koulusta. Siitä suunnattiin meille hakemaan koirat ja loput kamat viikonloppua varten. Epelin riemu oli sanoin kuvaamaton. Se huusi ja hyppi autoa vasten - vuoroin Annia. Näkihän se parhaat kaverinsa viimeksi kahdeksan viikkoa sitten, joten ikävän sekin oli kehitellyt. Darrakin oli pieniä aivojaan myöten innoissaan, muttei se ilmoittanut siitä äänihuulillaan, tyytyi vain hyppimään autoia vasten. On siis sanomattakin kai selvää, että meidän koirat muodostaa pienen lauman keskenään. Voin hyvillä mielin sanoa lauma noista, ne puolustavat toisiaan, ja hoitavat toisiaan - lähinnä Epeli hoitaa hoitotoimet. Jokaisen korvat tulee putsattua, nykyään myös huulet ja sillointällöin silmät.
Jatkettiin meiltä Lidliin, sen kautta tupakkatauolle Ideaparkin parkkipaikalle.. Visiona oli mennä Raxiin, mutta eipä tuo sitten halunnutkaan, syötyään Lidlin croisantteja. Tästä vielä Santalahden luistinradalle (lue = koirapuistoon), jossa vietettiin pari tuntia? Loppujen lopuksi Virroille.

 Annikun on muuttanut, odotti koiria autaus talon vierellä. Ja tarha täynnä hirveä. Päitä, lapoja, kylkiä, lumpioita, rankoja. Ah ja voih, Epeli kanniskeli yhtä päätä illalla suussaan polleana paikasta toiseen.
Ja hoxhox, Darran uusi punainen Rukka-panta! Tykkään jostain syystä tosta pannasta törkeesti, väriltään kiva ja sopii tolle. Epeliltä löytyy samaa merkkiä limen värisenä.
Illalla/yöllä käytiin viereisellä kentällä juoksuttamassa koiria ja virtaa riitti. Tosin kyllä nuo sitä kuluttivatkin. Darralle on viimeaikoina noussut pintaan päästäisrakkaus. Se vetelee viikottain lenkiltä jostain hangesta ylös päästäisiä, muttei sen aikomus ole niitä syödä, ehei, se leikkii niiden kanssa. Tai niillä. Heittelee raukkoja ilmaan ja hyppelehtii tonnikeijuna keveästi. Komealla karjaisulla tuon saa päästämään irti niistä, mikäli ovat jääneet stressistä/pelosta/etc jääneet paikoilleen, käyn tarkistamassa vammat, tähän asti ei ole ollut :') Kai saan vielä eläinaktivistit perääni tämän blogitekstin takia.


Illalla oli Annin tuprit, joissa tuli ryypiskeltyä. Hauska ilta oli, kunnes välikohtien takia loppui hieman lyhyeen. Sunnuntaina tuli hoitoon Darran ainokainen sisko, Fia. Saa taas ajatella ääneen, miten erilaisia kaikki tämän pentueen pennut ovat. Eipä nuo omaan silmään näytä samoilta. Sunnuntai meni melko rauhallisissa merkeissä, käytiin autolla juoksuttamassa Nomaa ja Epeliä ja parkkeerattiin pellolle, jossa kaikki kahdeksan pääsivät irti rälläämään. Jossain vaiheessa lähdettiin ja lähtö tuli myös itselle, Valkeakoskelle. Ikävä kyllä.
Ylihuomenna (la) onneksi takaisin. Pahoittelen ettei omia kuvia esiinny, kone ei syystä tai toisesta suostu lataamaan muistikortilta kuvia, mutta tokkopa teitä haittaa, että Annin luomuksia täällä esiintyy.
Tosiaan, Darran viittä vaille 11kk seisotus! Laiha rimpulahan se on, mutta nyt aloitettiin sianihra kuuri, josko se toisi tuolle massaa.


3 kommenttia:

Elsi kirjoitti...

Krapula on hiiiiieno !

Sonja kirjoitti...

Darra kiittää! ^^

Laura kirjoitti...

Hyvänhän näkönen toi Darra on , kunhan vielä vähän "ihraa" saa ;)